bvik twitter bvik linkedin google plus bvik facebook
Maatwerkdiensten op het gebied van inkomen en risicobeperking voor Zelfstandigen Zonder Personeel

Adviseurs

Geachte adviseur,

 

U kunt als assurantie tussenpersoon offertes opvragen van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor uw klanten. De huidige afspraken van SFZ behoren tot de beste van Nederland!

 

Op dit moment kunt u via SFZ direct offertes opvragen bij Allianz, de Amersfoortse en REAAL (u dient wel een agentschap te hebben bij deze partijen).

 

Uw klanten kunnen aanspraak maken op de 'collectief' onderhandelde verzekeringen van SFZ via uw agentschap.

De provisie structuur staat standaard vast, deze is ongeveer €159,- in het 4de jaar exclusief eventuele starterkortingen. Hiermee weet de ondernemer dat de beloningsstructuur acceptabel is en is de discussie over provisie verleden tijd. Overigens kunt u de provisie ook op 0% zetten, dus geen provisie, geef dit aan bij opmerkingen.

 

De enige voorwaarde is dat de ondernemer zich registreert bij SFZ om aanspraak te kunnen maken op de afspraken van SFZ. U stuurt de verzekeraar de getekende offerte en formulieren op en aan SFZ het ingevulde en ondertekende registratieformulier. U kunt er ook voor kiezen dat de ondernemer via de site www.sfz.nl zijn/haar registratie zelf regelt.

 

Bestaande polissen via uw agentschap kunnen op contract vervaldatum of eerder met uw toestemming en de toestemming van de maatschappij zonder medische waarborgen worden omgezet naar de afspraken van SFZ. Bestaande polissen bij andere maatschappijen kunnen met een (verkorte) gezondheidsverklaring worden geaccepteerd bij de verzekeringsmaatschappijen waar SFZ afspraken heeft. Hiermee biedt u zekerheid en tevens een verlaagde premie aan!

 

SFZ zal uiteraard geen contact opnemen met uw cliënt, behalve dan de factuur die de ondernemer aan ons betaald.

Dit is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. De jaarlijkse registratie vergoeding voor de ondernemer is €75,- exclusief btw per jaar (2011).

 

Voordat wij met elkaar kunnen samenwerken dient er een samenwerkingsovereenkomst met SFZ-direct te worden opgemaakt. Voor informatie kunt u ons benaderen via info@sfzdirect.nl of bellen met 020-5218122.

 


Webdevelopment

JDK Web Utrecht